Imprezy okolicznościowe
Menu 1
Przystawka:
Filet z indyka w sosie balsamicznym na liściach roszpunki
Obiad:
Roladki ze schabu w sosie koniakowym
Ziemniaki zapiekane
Ćwikła
Kalafior gotowany
Zimna płyta:
Schab pieczony
Karkówka pieczona
Boczek pieczony w przyprawach
Filet pieczony z kurczaka faszerowany szpinakiem pieczony
Tymbaliki
Jajka faszerowane
Pomidorki koktajlowe
Rożki z kapustą i grzybami
Ślimaki z ciasta francuskiego z grzybami
Śliwka zawijana w boczku
Sałatki
Sałatka z brokułu z kurczakiem
Sałatka grecka
Pieczywo
Napoje
Kawa
Herbata
Woda mineralna
Soki owocowe
Napoje gazowane
Menu 3
Przystawka:
Rolada z łososia ze szpinakiem na liściach roszpunki w sosie balsamicznym
Zupa:
Żurek z kiełbasą
Obiad:
Polędwiczka drobiowa zawijana w boczku w sosie borowikowym
Ziemniaczki zapiekane
Brokuł gotowany
Mizeria
Zimna płyta:
Schab pieczony
Schab ze śliwką lub morelą
Karkówka pieczona
Filet pieczony z indyka
Boczek pieczony w przyprawach
Filet pieczony z kurczaka faszerowany szpinakiem pieczony
Tymbaliki
Jajka faszerowane
Pomidorki koktajlowe
Rożki z kapustą i grzybami
Ślimaki z ciasta francuskiego z grzybami
Śliwka zawijana w boczku
Śledzie
Sałatki
Sałatka jarzynowa
Sałatka nicejska
Pieczywo
Napoje
Kawa
Herbata
Woda mineralna
Soki owocowe
Napoje gazowane
Danie ciepłe:
Filet pieczony z kurczaka zakrawany suszonymi pomidorami w sosie serowym
Kopytka
Marchewka baby ze szpinakiem
Surówka z kapusty
Menu 2
Przystawka:
Voluvetki zapiekane ze szpinakiem i mozzarellą
Zupa:
Krem z zielonego groszku z grzankami
Obiad:
Maczanka po krakowsku
Ziemniaki zapiekane
Buraczki zasmażane
Sałatka szwedzka
Zimna płyta:
Schab pieczony
Schab ze śliwką lub morelą
Karkówka pieczona
Boczek pieczony w przyprawach
Filet pieczony z kurczaka faszerowany szpinakiem pieczony
Tymbaliki
Jajka faszerowane
Rożki z kapustą i grzybami
Ślimaki z ciasta francuskiego z grzybami
Śliwka zawijana w boczku
Sałatki
Sałatka z selera
Sałatka wiosenna
Pieczywo
Napoje
Kawa
Herbata
Woda mineralna
Soki owocowe
Napoje gazowane
Danie ciepłe:
Wołowina po burgundzku
Menu 4
Przystawka:
Roladka mięsna z warzywami
Zupa:
Zupa borowikowa z kluseczkami
Obiad:
Zrazy wołowe w sosie koniakowym
Ziemniaki
Fasolka szparagowa
Zestaw surówek
Deser:
Gruszka z lodami w sosie waniliowym
Zimna płyta:
Schab pieczony
Schab ze śliwką lub morelą
Karkówka pieczona
Boczek pieczony w przyprawach
Filet pieczony z kurczaka faszerowany szpinakiem pieczony
Tymbaliki
Jajka faszerowane
Pomidorki koktajlowe
Rożki z kapustą i grzybami
Ślimaki z ciasta francuskiego z grzybami
Śliwka zawijana w boczku
Smalec wiejski
Ogórki kiszone
Śledzie w oleju
Sałatki
Sałatka z brokułu z kurczakiem
Sałatka nicejska
Pieczywo
Napoje
Kawa
Herbata
Woda mineralna
Soki owocowe
Napoje gazowane
Danie ciepłe:
Żeberka zapiekane z miodem
Kluski śląskie
Kapusta zasmażana
Ćwikła
Danie ciepłe:
Blanche drobiowe